Μάρσιπο για Διδυμα - WEEGO TWIN

173,48€
Άνευ ΦΠΑ: 139,90€
Ποσότητα:  
Κωδικός Προϊόντος: weego tween carrier
Διαθεσιμότητα: 2

Το πρώτο μάρσιπο ειδικά σχεδιασμένο για τα δίδυμα από 1.600g.

Το πρώτο μάρσιπο μωρών για τα δίδυμα.

Το Weego TWIN είναι το πρώτο μάρσιπο μωρών για τα δίδυμα. Προορίζεται για χρήση κυρίως στους πρώτους μήνες και σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε και στα δύο μωρά μαζί στο μπροστά σας. Αυτό όχι μόνο σας δίνει τη δυνατότητα να δίνετε και στα δύο μωρά μέγιστη σωματική επαφή , αλλά και διευκολύνει πολλές καταστάσεις (ψώνια για περιπάτους) χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε διπλό-καρότσι μαζί σας.

Το Twin Weego μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννησή τους - ξεκινώντας από το βάρος των βρεφών των (1.600g) το κάθε ένα. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του Weego TWIN επίσης με τα πρόωρα μωρά. Ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος των μωρών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τα δίδυμα να γίνουν περίπου 5 - 6 μηνών.

Όπως και το πρωτότυπο Weego, Weego TWIN έρχεται με το ειδικό σύστημα διπλής θήκη που εξασφαλίζει την ορθοπεδική σωστή στάση του σώματος των μωρών σας. Προσαρμόζεται εύκολα στην ανάπτυξη των μωρών και την χρήση από διαφορετικούς ανθρώπους που τα μεταφέρει.

Το Weego TWIN είναι κατασκευασμένο από ναυτικό μπλέ τουίλ βαμβακιού με μπλε και πράσινο καρό επένδυση. πλένεται στο πλυντήριο στους 30 ° C (92 ° F) και μπορεί να μπεί στο στεγνωτήριο σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: